Magazin > Lepota & telo
105 ogledov

Devet nujnih za na morje

Kopalke
1/9
Žurnal24 main
Pakiranje pred dopustom je lahko prava mora, še posebej, če ne veste, kaj vzeti s seboj. Za vas smo zbrali devet modnih kosov, ki v poletni potovalki ne smejo manjkati, vsi skupaj pa ponujajo kar nekaj različnih kombinacij za vse priložnosti – za na plažo, divje zabave ali romantične večere.

Nujna trojica

Kateri modni kosi so torej tisti, brez katerih se na morje skoraj ne smete odpraviti? Seveda so na prvem mestu kopalke. Letos boste najbolj blesteli v takšnih z neonskimi poudarki in v takšnih s havajskim potiskom. Če se odločite za enobarvne, se opogumite in oblecite takšne v živahnem odtenku. Ker so se razprodaje kopalk že začele, se, če jih še nimate, po nakupih odpravite čim prej.

Drugi nujni kos so kratke hlače, ki so lahko letos še posebej vroče, zaželeni so pisani ali kovinski detajli in potiski, poleg takšnih iz džinsa pa ne smemo zapostaviti tudi drugih lahkotnih materialov. Za vroč zmenek takšne z živahnim potiskom kombinirajte s platformami, prosojnim topom in opazno, lahko tudi bleščečo mini torbico.

Za zaščito in modni videz poskrbijo sončna očala, ki hkrati zaključujejo nujno trojico. Če je nakup teh še pred vami, najprej preizkusite takšna z velikimi okviri, modni so zapeljivi okvirji v stilu mačjih oči, drznejše pa brez premisleka posezite po najbolj vpadljivih in nenavadnih okvirjih.

Udobno in seksi

Ni nujno, da s seboj na morje vzamete vse pare sandalov, japonk in sandalov s platformo. Izberite tri pare, ki jih boste zares nosili. Poleg japonk s seboj vzemite sandale s trakci in ravnim podplatom, ki se odlično podajo k oblekam in opravi za na plažo, za večerne priložnosti pa namesto klasičnih sandal s peto v potovalko zapakirajte sandale s platformo – naj bodo barvite, opazne in predvsem takšne, da jih lahko kombinirate skoraj kamorkoli.

Prava obleka

Najbolj udobno vam bo, če boste dneve in večere preživljali v lahkotnih oblekah. V modnih prodajalnah boste le s težavo našli enobarvne, zato kar pogumno skočite v takšne s potiski. Seveda je tudi bela obleka klasika, ki jo je dobro vzeti s seboj, še posebej nezahtevna pa je pri kombiniranju, saj jo lahko nosite čisto brez dodatkov, pa tudi s tistimi zelo drznimi dodatki, ki jih drugače ne znate nositi.

Dodatki

Tudi z nakitom in drugimi modnimi dodatki ne pretiravajte. S seboj vzemite veliko torbo, v katero boste spravili vse za na plažo in pa seveda eno za večerne priložnosti. Nakit naj bo velik in opazen, prednost pa dajte predvsem neobičajnim kosom, ki jih recimo za v službo ne upate nositi. Doma pa ne pozabite niti slamnika, ki vas bo ščitil pred soncem in hkrati poskrbel za zelo šik videz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.