Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Do poroke najhitreje s sodelavcem

par Shutterstock
Če sta se spoznala in zaljubila v službi, imata veliko možnosti za uspešno zvezo, je pokazala raziskava.

Pari, ki se spoznajo v službi, imajo veliko več možnosti za uspešno zvezo in zakonsko življenje, kot tisti, ki se spoznajo v lokalu ali v nočnem klubu, je pokazala britanska raziskava, v kateri je sodelovalo 2000 ljudi.

Sodelujoči so priznali, da zveze, ki se začnejo s spoznavanju v lokalu ali v nočnem klubu, najpogosteje prerastejo le v bežno avanturo, tisti, ki se spoznajo v službi, pa naj bi po poročanju Daily Maila imeli največ možnosti za poroko. Skrivnost naj bi bila v tem, da v službi potencialnega partnerja spoznaš v različnih okoliščinah, vidiš, kako se spopada s stresom, razumeš njegove skrbi in podobno, pravijo sodelujoči.

Da je mesto, kjer spoznaš bodočega partnerja pomemben dejavnik za uspešno zvezo, se strinja 51 odstotkov sodelujočih. Največ možnosti za uspešno zvezo naj bi poleg parov, ki so se spoznali v službi, imeli še pari, ki so se spoznali preko prijateljev in tisti, ki so nekoč že bili prijatelji (na primer v šoli, med študijem …).

Malo možnosti, da bodo dahnili usodni da, pa imajo tudi tisti, ki so se spoznali na dopustu, na zabavi ali preko poslovnih vez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.