Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Do prestižnih znamk lažje s popusti

Cene na spletu so lahko tudi do 50 % nižje kot v slovenskih butikih, lahko pa im
1/14
Žurnal24 main
Fendi, D&G, Moschino so pogosto le sanje sodobne ženske, saj se nemalokrat cena za kos oblačila lahko primerja z nakupom skuterja ali starega avtomobila. Z razprodajami so luksuzne trgovine bližje navadnemu smrtniku.

Ste se v Zarini ali Promodovi obleki počutile manjvredno na gala novoletni zabavi, medtem ko je prelestna blondinka blestela v črni satenasti D&G oblekici? Ste razmišljale, kdaj bo napočil tisti čas, ko boste tudi ve lahko brezskrbno potegnile kreditno kartico za takšen nakup? Poskusite z razprodajami. Te so idealna priložnost za prestižne izdelke po dostopnih cenah.

Prek spleta ceneje kot v butiku
Trgovine znanih modnih oblikovalcev so tudi v času razprodaj vedno lepo urejene, ne preveč nametane pa tudi postrežba je vrhunska. In cene? Še vedno visoke, vendar vedite, da pri takih nakupih ne kupujete samo za eno sezono, temveč za večnost. Takšne obleke ne gredo iz omar v klet tako zlahka, nasprotno, nosijo jih lahko tudi vaši otroci ali vnuki. Torej se cena na dolgi rok absolutno izplača. Za tiste srečnice, ki imate ustaljene konfekcijske številke, priporočamo nakup prek spleta. Tam so cene najnižje, je pa res, da morate na pošiljko čakati tudi nekaj tednov. V galeriji si lahko ogledate nekaj oblačil, ki bi si zaslužile prostor v vaši omari.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.