Magazin > Lepota & telo
56 ogledov

Dobili bomo nov izbor: Nagrada vredna 200 tisoč evrov

manekenka Profimedias
Izbor World Top Model sedaj tudi v Sloveniji.

Če ste stare med 17 in 26 let, visoke najmanj 170 centimetrov, manekenske postave in fotogenične, se lahko maja prijavite na izbor World Top Model.

Zmagovalka bo decembra odpotovala v Miami, kjer je glavna nagrada 200.000 evrov vredna pogodba z eno od največjih modnih agencij na svetu, Major model managenent, ki dekletom pomaga do dela v Milanu, Parizu in New Yorku.

Zmagovalka WTM Slovenia pa bo tudi posebna gostja na pripravah in izboru WTM Hrvaške na Korčuli. "Da imajo predstavnice Slovenije in ostalih držav Balkana najboljše možnosti za zmago, priča tudi dejstvo, da je nagrado 200.000 evrov leta 2016 prejela Hrvatica Lara Spajić,“ piše na spletni strani izbora, kjer navajajo tudi, da gre za največji svetovni izbor modelov, ki ima tradicijo že od leta 1990. "Gre za največji in najprestižnejši dogodek v svetu modelinga, ki ga spremlja več kot 100 milijonov ljudi, modnih agencij, modenih agentov, stilistov in kreatorjev ter sledilcev mode in lepote.“

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.