Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Dodatki v drznih barvah

Izstopajte z očali. (Foto: Imaxtree)
1/25
Žurnal24 main
Pomlad pozdravite z opaznimi dodatki! Trend bo morda navdušil tudi tiste, ki jih žive barve na oblačilih niso prepričale.

Z živahnimi in masivnimi modnimi dodatki in nakitom lahko popestrite tudi čisto nevtralne modne kombinacije. Bolj drzne pa barvne kose kombinirajte z letos zelo modnimi vpadljivimi kosi oblačil.

Za sramežljivejše

Kot primer vsem tistim, ki si v živahne odtenke ne upate skočiti, svetujemo sproščeno kombinacijo kavbojk, balerink in nekoliko daljše srajce v belem, sivem ali katerem drugem nevtralnem odtenku. Videz popestrite z opaznim kosom nakita v rožnatem, zelenem, rumenem ali modrem odtenku. Če velikih dodatkov niste vajeni, se odločite le za en kos, ki izstopa.

Za drzne
Bolj drzne pri kombiniranju barv letos ne upoštevajte pravil. Trendovsko boste videti tudi, če boste med seboj zmešali več živahnih odtenkov, pretiravate pa lahko tudi z nakitom in dodatki.

Barve čisto povsod
Vas masiven nakit ne prepriča? Potem videz popestrite z živahno torbico, šalom ali čevlji. Letos so se barvnega virusa nalezli čisto vsi modni kosi, zato skoraj ni bojazni, da z njimi svojega stila ne bi nadgradili tudi vi.

V galeriji smo zbrali nekaj živahnih, opaznih in barvastih modnih dodatkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.