Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Drag Diorjev glamur

Dior, pomlad/poletje 2011
1/25
Žurnal24 main
Teden visoke mode v Parizu se je začel v luči glamurja štiridesetih, z razkošnimi vintage oblekami in prestižnimi materiali. Na brvi so kraljevale kreacije s podpisom modne hiše Dior.

Modna hiša Dior je odprla pariški teden visoke mode, ki za letošnjo pomlad in poletje napoveduje prestiž. Navdušili so najfinejši materiali, slojevitost tila, čipke, perlice in zapeljive preveze čez oči. Bi si lahko zaželeli še več?

Bogate in razkošne vintage obleke modni poznavalci ocenjujejo za ene najdražjih kreacij letošnjega leta, za modno znamko Dior pa jih je oblikoval John Galliano. Poleg dih jemajočih oblek so navdušila tudi elegantna krila v kombinaciji z jaknami s poudarjenimi rameni, ovratniki in zelo ozko zategnjenimi pasovi iz krokodiljega usnja. Piko na i so dodali čipkasti detajli in zapeljive rokavice.

Na brvi sta kraljevali rdeča in srebrna, za dramatičen videz so poskrbeli tudi maskerji in frizerji. Valovite pričeske v stilu štiridesetih, pernati dodatki v laseh, ki so segali visoko v zrak, senčilo v močnem modrem odtenku in z rdečo poudarjene ustnice so videz prestiža le še dopolnili.

V galeriji ne spreglejte utrinkov z modne brvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.