Magazin > Lepota & telo
96 ogledov

Drugačno, drzno in opazno

Urška Habjan
1/5
Žiga Miheličič
Urška Habjan je oblikovalka unikatnega nakita za vse, ki želijo izstopati.

Urška Habjan nase opozarja z vpadljivim in drznim nakitom, pri katerem se prepleta svet vijakov, matic in podložk, ki jih umetnica kombinira z urnimi mehanizmi. "Opažam, da vedno več Slovencev želi biti drugačnih, si upati. Kakšna sramežljiva ljubiteljica nakita včasih potrebuje le kanček spodbude in nasvet, kako kos kombinirati in nositi," je dejala ustvarjalka, ki je skupaj z Neisho ustvarila tudi posebno unikatno linijo ob izidu njene nove plošče.

Posebna kolekcija za Neisho

Neishina nova celostna podoba je namreč steampunk, kamor se nakit Habjanove idealno poda. "Všeč mi je, ker je prišla k meni z izdelano idejo, ki sva jo nato skupaj uresničili. Neisha je ženska, ki ve, kaj hoče," je o sodelovanju povedala Habjanova, ki izdeluje tako ženski kot moški nakit: "Moški so prav posebne stranke. Nekateri so preprosti, spet drugi pa želijo nekaj povsem edinstvenega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.