Magazin > Lepota & telo
85 ogledov

Drzna jesenska moda

1/12
Žurnal24 main
Na nakupovalnem seznamu so ohlapni puloverji, karirasti vzorci, umetni živalski dodatki in ošiljene konice čevljev.

Jesen ne sme miniti brez ohlapnega belega puloverja. Na modnih brveh se pojavljajo s kratkimi nabranimi minikami, pri Ralphu Laurenu so jih poparčkali z dolgimi plapolajočimi krili, elegantno pa dopolnjujejo tudi okusno prikrojene črne ali bele hlače.

Vzorčasta obleka

Čeprav se hladni del leta navadno odenemo v črno, belo ali tisto vmes, je letošnja jesen izjema. Prikupne kratke obleke krasijo ponavljajoče se geometrijske oblike, ne glede na to, za kakšen vzorec se boste odločili, pa bo kanček črne brez dvoma pričaral modnost, ki smo jo videli na modnih brveh Petra Soma, J. Crewa, Vere Wang in Brooda.

Na glavo klobuk

Nosila se bo mešanica klobukov Divjega zahoda in razkošnih damskih pokrival 30. let. Čeprav jim moda zadnjih let ni namenila veliko pozornosti, bo klobuk letos naložba, ki je ne boste obžalovali.

Ravno pravšnja konica

Pozabite nekajcentimetrske konice čevljev z začetka tega tisočletja in poiščite nežno ošiljen par salonarjev. Če najdete take z dodatkom sijaja, je jesenska modna zmaga vaša!

Še rakunji rep

Umetni rakunji repi, ki so na torbicah in pasovih priljubljeni že kakšno sezono ali dve, prihajajo tudi k nam. Nov modni namig smo našli tudi na modni brvi St. Johna, kjer so rakunji rep obesili na visoko opasan suknjič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.