Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Drzno ličenje za decembrske zabave

Ličenje
1/10
Imaxtree
Namesto bleščic bleščeč pigment, namesto zadimljenih oči zlate obrvi. Zapovedi novoletnih trendov ličenja so divje in drzne!

"Letos so še posebno modne metalik barve, ki imajo že same po sebi videz prestiža, še zlasti če se odločimo za zlato ali bronasto. V tem primeru bi bile bleščice popolnoma nesmiselne," namiguje vizažistka Martina Borščak.

Bleščeči pigmenti

Če prisegate na bleščice, bodite pri njihovi uporabi previdni, saj te čez čas zaradi potenja odstopijo, rezultat pa so bleščice po vsem obrazu. Zato raje uporabite bleščeče pigmente v obliki prahu. Za angelski videz veke najprej poudarite s črno črto, nato pa nanje nanesite zlate pigmente, drznejše pa pigmente nanesite kar na trepalnice.

Izberite pravo šminko

Vpadljivo sijoče, nežno poudarjene ali glamurozno rdeče? Odvisno od tega, kako ste si naličili oči. Prve bodo pričarale dramatičen videz, druge se popolno ujemajo z močnio poudarjenimi očmi, tretje pa so obvezna izbira za ljubiteljice glamurja.

Zlato zapeljive obrvi pa so vroč trend za najpogumnejše. Si upate?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.