Magazin > Lepota & telo
48 ogledov

Dvojna porcija barv

Dežni plašč Topshop, 39,45 EUR
1/8
Žurnal24 main
Z živimi barvami razorožite prihajajoče muhaste dni. Gumijasti škornji so lahko tudi del službene oprave.

To pomlad omejitev glede barv ni, zdravilo za deževne dni pa so pestre, žive barve, pravi modna oblikovalka Sabina Hameršak. "Žive barve kombinirajte z nevtralno sivo, če ste bolj modno naravnani, pa turkizno z vijoličasto in oranžnim dodatkom," svetuje. Barve pa niso edine, s katerimi preženete slabe dni, poigrate se lahko tudi s kombiniranjem različnih vzorcev.

Največja napaka vseh žensk je usklajevanje z enim odtenkom. Ne tekmujte v številu dodatkov v istem odtenku.

Lahek plašč za sonce ali dež
Trendovska oprava za mokre dni bo lahek plašč, napoveduje Hameršakova, od lanske modne pomladi pa si izposodite trenč. Pisani bodo letos tudi pomladni koraki. "Obvezen dodatek letošnjih čevljev so vezalke ali široki pasovi, naj bodo športni ali elegantni," doda oblikovalka.

Tudi moški odeti v barve
Moški boste slabo vreme preganjali predvsem v barvitih srajcah, majicah ali puloverjih, pri poslovnem slogu pa naj bo barvit le en kos, svetuje sogovornica.

Gumijasti škornji
"Lahko jih nosite h krilu ali hlačam; te naj bodo oprijetega kroja," svetuje Hameršakova. Pazite, da vam škornji ne bodo preveliki in bodo ustrezali vašemu barvnemu slogu. "Če se oblačite v bolj umirjene barve, izberite črne, rjave ali tigraste," doda.

 

V galeriji ne spreglejte kosov, s katerimi boste popestrili deževne dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.