Magazin > Lepota & telo
65 ogledov

Empera razkriva trende ličenja

Empera in Anela.
1/2
dm
Zelena, opečnato rdeča, nežna roya in močna vijoličasta bodo zaznamovale jesen.

Umetnik ličenja Empera je pred nekaj dnevi v sklopu dogodka, ki ga je organiziral DM Slovenija, na obrazu supermodela Slovenije 2010 Anele Šabanagić in na obrazu miss Slovenije 2012 Nives Orešnik predstavil barve in sloge ličenja, ki so modni to jesen.

"Živimo v svetu mavrice in prav je tako! Barvni spekter je res velik, zakaj se torej omejevati na samo eno barvo?" je povedal Empera in dodal, da je letošnje leto zaznamovano predvsem s smaragdno zeleno, živahno barvo. Zgrešile ne boste niti, če izberete opečnato rdečo in jo kombinirate s senčenjem bronz, saj je to najnovejši trend. Še ena zapoved, ki jo je bilo opaziti tudi na newyorškem tednu mode, je uporaba črnega črtala za oči.

Nežne kombinacije

Manj drzne se lahko odločite za naravnejši videz oziroma za romantično kombinacijo nežne roza in močno vijoličaste ali pa se naličite v rjavo-zlatih odtenkih. Tako kot vedno pa tudi za letošnje zapovedi ličenja velja najpomembnejše pravilo, da jih je treba prilagoditi svojemu osebnemu slogu in priložnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.