Magazin > VIP
30 ogledov

Estradniki tečnarili zaradi sedežev v prvih vrstah

Fashion Week Primož Predalič/Aleksander Štokelj
Na slovenskem tednu mode se ni razpravljalo le o oblekah in manekenkah, ampak tudi o tem, kdo je med šovom lahko sedel v prvih vrstah.

Na vsakem tednu mode se najde peščica estradnikov, ki se pritožuje nad sedežnim redom. Pri organizatorju slovenskega tedna mode (Philips Fashion Week) smo se zato pozanimali, koga ponavadi doleti ta velika čast.

"Kdo bo sedel v prvi vrsti, je tako kot na predhodnih dveh tednih mode skrbno izbiral organizator letošnjega Philips Fashion Weeka. Nekdo, ki nima vpogleda v sistem razporejanja gostov za prve vrste, ni na mestu, da presoja, kdo so omenjeni ljudje. Med tistimi, ki so bili v prvi vrsti so sedeli tako predstavniki naše estrade, kot povabljenci s strani oblikovalcev, partnerji in pokrovitelji Philips Fashion Weeka,“ je razložil Domen Mavrič, ki na tednu mode skrbi za stike z javnostjo.

Nekatere pa niso motili le odrasli v prvih vrstah, ampak tudi otroci. "Očitki, kako to, da so otroci sedeli v prvi vrsti, so povsem nesmiselni. V kolikor je nekdo od povabljencev, ki so jim bile dodeljene vstopnice za prvo vrsto, s seboj pripeljal otroka, je to predmet lastne presoje in ne organizatorja. Ozrite se na tedne mode drugod po svetu. Naj hči, ki jo na dogodek pripelje znana povabljena estradnica in ima vstopnice v prvi vrsti, sedi ločeno od svoje mame?“ odgovarja Mavrič.

Komentarjev 3
  • LJ24 23:53 13.oktober 2012.

    Pol vrste se bo spraznilo, ko bo ena družina udobne stolčke zamenjala za tiste na Dobu

  • dd 17:19 13.oktober 2012.

    Kljub sedežem v prvi vrsti, o modi naši estradniki, nimajo pojma. Na žalost. Ker potem moramo gledati njihove slike v revijah, kjer so bolj podobni strašilom, kot pa skladni urejeni eleganci.

  • vicvic 09:50 13.oktober 2012.

    Kdor sedi naj sedi, stolčkov manj je kot ljudi.Ne vsi v prvi vrsti. Tudi mladež bo nekoč topočela kar je videla sedaj. Koliko pomembnihljudi mi pa tonemo, tonemo.