Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Gladka in napeta

Lepotno nego si lahko sposodite od svojega dojenčka. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Kreme, ki so dobre za dojenčka, so odlične tudi za mamice.

Najnovejše odkritje britanskih ženske je krema za nego dojenčkove kože, ki je po izkušnjah mnogih več kot odlična tudi za vlaženje in glajenje kože na obrazu. To je ena izmed mladih mamic ugotovila po naključju, pri ženskah vseh starosti pa je taka krema za obraz zdaj prava uspešnica.

Vlaži bolj kot drage kreme
Krema, ki stane manj kot dva evra, v britanskih kopalnicah hitro zamenjuje drage kozmetične izdelke, saj naj bi jim bila po učinku popolnoma enakovredna.

Strokovnjaki pri tem poudarjajo, da ne gre za čudežne sestavine, temveč samo za intenzivno vlaženje, ki je značilno za tovrstne kreme. Koža na dojenčkovi ritki namreč zaradi nenehnega menjavanja pleničk in umivanja potrebuje nežno in hkrati učinkovito hranilno kremo, kar velja tudi za žensko kožo na obrazu. Po pričevanju uporabnic je ta po uporabi kreme za dojenčke mehka, voljna in napeta, zaradi svoje neagresivne sestave pa je primerna za vse vrste kože.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.