Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Glamurozno na plažo

Začnite s kopalkami, v katerih se boste dobro počutili. Žurnal24 main
Vse modne navdušenke, ki bi letošnje poletje rade žarele na morski obali, lahko ustvarite svoje stilistične umetnine in postanete prave morske dive.

Poiščite kopalke, ki bodo najbolj zadovoljile vaš osebni slog in jih nadgradite z dodatki, ki vas bodo navduševali v vročih dneh. Glamur je letos več kot dobrodošel. Za videz morske gospodične si omislite zanimiv nakit, pareo ali krilo v barvi kopalk, živahne japonke in velika očala. H kopalkam si lahko nadenete etno nakit, srebne in zlate dodatke ali pa kar plastičen nakit, ki mu morska voda ne bo škodila. Sončna očala so nuja za zaščito pred soncem, hkrati pa predstavljajo modni dodatek, ki popestri vaš videz. Tudi pokrivala spadajo med nepogrešljive spremljevalce poletnih dni. Odločite se lahko za zanimiv klobuk ali pa za modno ruto, ki jo lahko zavežete na tisoč in en način. Ne pozabite na pisane brisače, na katerih boste lovile sončne žarke. Te so lahko v vseh barvah in vzorcih.

Torba ali cekar
Pleten cekar ali platnena torba je nujna za prenašanje vseh stvari, ki jih ženske potrebujemo za razgibano in sproščeno preživljanje dneva na plaži. Lahko jo kombiniramo s kopalkami, njenih praktičnih strani pa sploh ni treba posebej poudarjati. V njej mora biti vedno dovolj prostora za dodatne kopalke, kremo za sončenje, knjigo in neskončno število malenkosti, ki jih "resnično" potrebujemo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.