Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Glasujte in zadenite privlačne nagrade

Sanjska poroka Postojnska jama
Finalni pari nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu so znani in boj za zmagovalca se je že začel. Spoznajte jih in enemu od njih pomagajte uresničiti sanje.

Vas zanima, kako sta se spoznala, kakšna je bila njuna zaroka in zakaj si prav onadva najbolj zaslužita sanjsko poroko na Predjamskem gradu? Finaliste spoznajte tukaj (za spoznavni članek z intervjujem kliknite na par) in enemu paru pomagajte do zmage in privlačne nagrade – sanjske poroke na Predjamskem gradu. Ta poleg profesionalne organizacije in izvedbe poroke vključuje tudi čudovito poročno obleko zanjo in zanj, poročne čevlje, prstana, ličenje in urejanje pričeske, cvetje, vabila, glasbo med obredom, nepozabno slavje z večerjo, slastno poročno torto, plesni tečaj, ognjemet, presenečenje steklarne Rogaška, video in foto spomine, predporočno razvajanje za nevesto in nepozabno poročno potovanje.

Vsak glas šteje!

Ker je odločitev izključno v vaših rokah, lahko za svoja zmagovalca glasujete do vključno 26. marca. Pošljite SMS-sporočilo z vsebino PAR in ŠTEVILKA FINALNEGA PARA. Če želite glasovati na primer za par 11, pošljite SMS z vsebino: PAR 11 na številko 4224. S poslanim sms-om se ne boste včlanili v noben klub, cena poslanega sporočila pa je 0,99 evrov.

Z vsakim poslanim SMS-om pa boste sodelovali tudi v nagradnem žrebanju za privlačne nagrade:

  • 3 darilne bone v vrednosti 40 evrov, ki jih podarja podjetje Didakta, d.o.o.,
  • 10 bonov za masažo, ki jih podarja podjetje Masaže.net,
  • 10 vstopnic za predstave za odrasle, ki jih podarja Lutkovno gledališče Ljubljana,
  • skodelico Flame, ki jo podarja Steklarna Rogaška.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.