Magazin > Lepota & telo
86 ogledov

Goli čakali na brezplačne kose oblačil

Desigual golo nakupovanje spodnje perilo Reuters
Tik pred koncem lanskega leta je v Stuttgartu vladala prava gola evforija – trgovina Desigual je namreč prvim sto golim kupcem podarila dva brezplačna kosa oblačil.

Znana španska trgovina oblačil Desigual je pred dobrim tednom v Stuttgartu organizirala eno izmed svojih številnih golih nakupovanj. Svojim zvestim kupcem so namreč ponudili priložnost, da lahko osvojijo dva brezplačna kosa, a le če se slečejo do spodnjega perila in jim uspe v trgovino priti med prvimi sto nakupovalci. Vsi drugi napol goli kupci kljub temu niso ostali praznih rok, saj so zanje pripravili številne popuste.

Evforija pa se je začela že veliko prej, saj so ljudje pred trgovino več ur taborili pri treh stopinjah Celzija, nekateri so prišli celo iz Francije. "Utrujeni sva, noč sva preživeli v spalni vreči. A zdaj naju čaka nagrada!" je povedala ena izmed nakupovalk, 36-letna vzgojiteljica v vrtcu.

Vsak domov odnesel za 250 evrov oblačil

Napol goli nakupovalci so lahko med policami brskali eno uro, vsak izmed stotih pa si je lahko izbral spodnji in zgornji del oblačila. Najbolj priljubljeni kos je bil zimski plašč, povprečna cena dveh kosov, ki jih je vsak odnesel domov, pa je bila 250 evrov.

Komentarjev 3
  • Palson 04:19 04.januar 2014.

    Dobesedno, res! Da se gredo takole poniževat za nove cunje. Bedni človečki.

  • Marko Slovenia 15:41 03.januar 2014.

    norčevanje iz ljudi (des. how low can u go?)

  • texpower007 12:40 03.januar 2014.

    ni gola če ma modrc pa gate