Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Gospodje, zdaj lahko dišite kot Jay-Z

Jay-Z FameFlynet
Eden najuspešnejših raperjev na svetu, Jay_z, bo čez vda tedna na prodajne police poslal svojo prvo dišavo, ki jo je poimenoval Gold.

Jay-Z ni neznanec v svetu mode; slvani raper ima že lep čas svojo kolekcijo oblačil, zdaj pa ji bo dodal še parfum, ki bo od 20. novembra ekskluzivno na voljo v veleblagovnici Barneys v New Yorku. Kasneje jo bo moč kupiti tudi po ostalih državah ZDA, po odmevni akciji, ki jo bo naredil njegov menedžement. "Okoli parfuma bomo naredili res velik pomp. En mesec pred božičem bo skoraj nemogoče, če ne boste slišali za to dišavo," je povedal predstavnik Jay-Z-jeve licence za parfum, Donald J. Loftus.

Kot poročajo tuji mediji, naj bi Jay-Z zavrnil kar 3.200 imen za parfum, preden se je dokončno odločil za ime Gold. Cena stekleničk se bo gibala med 39 in 70 dolarji (približno 28 do 50 evrov), načrtujejo pa tudi lansiranje gela za tuširanje in deodorant v istem vonju. Parfum bo na mednarodne police prišel prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.