Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Gwyneth misli, da smo vsi milijonarji

Gwyneth Paltrow
1/7
FameFlynet
Zvezdnica Gwyneth Paltrow je za pomlad zbrala nekaj osnovnih modnih kosov, ki bi jih po njenem morala imeti vsaka ženska. A le, če je milijonarka.

Gwynethin izbor je namreč vreden 450 tisoč dolarjev (približno 350 tisoč evrov), kar si lahko privoščijo le njene kolegice milijonarke, navadne smrtnice pa se lahko obrišejo pod nosom, oziroma poiščejo cenejše različice. Mi smo izpostavili le nekaj kosov, več dragih idej za osnovno spomladansko garderobo pa najdete na Gwynethini spletni strani.

Igralka je med drugim med osnovne kose prištela pisano krilo, ki je odlično za pomladanske dneve, popolno pa tudi za v službo. Gwyneth pravi, da ne boste zgrešile s krilom znamke Alexander McQueen, ki stane 550 evrov. Ob tem predlaga, da živahne vzorce poudarite z zanimivim ovitkom za iPad in vpadljivo zapestnico. Gwyneth bi za ovitek odštela 550 evrov, za zapestnico, ki je posuta z 18-karatnim zlatom pa 318 evrov.

Za bolj sproščen videz priporoča navadno belo majico za 380 evrov, ali top Stelle McCartney za 555 evrov. Pomladno garderobo boste odlično dopolnile z dolgim krilom, za katerega bo Gwyneth očitno odštela 1.385 evrov. "Maksi krilo je odlično za večerjo s prijatelji, saj daje vtis glamurja, hkrati pa je zelo udobno," dodaja.

Na srečo lahko te osnovne kose najdete tudi za manj denarja, pri Gwyneth pa lahko dobite navdih. Pokukajte v zgornjo galerijo

Komentarjev 1
  • Oseba_ 15:28 27.marec 2013.

    neumna da me sr...pritisne