Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Gwyneth razkrila, kako skrbi za kožo

Gwyneth Paltrow FameFlynet
Hollywodska igralka Gwyneth Paltrow je priznala, da se pri skrbi za kožo drži strogega režima, ki vsebuje intenzivno vlaženje, s katerim ohranja zdrav videz kože.

Gwyneth je obsedena z nego kože. Njeno prvo pravilo je, da tudi pri koži gleda v prihodnost, in zato ničesar ne prepušča naključju. Njena koža je zato deležna redne nege s pomočjo kemičnega pilinga in številnih luščilnih tretmajev, ključnega pomena pri ohranjanju mladostne kože pa je intenzivno vlaženje. 

"Vedno sem imela lepo kožo in takšno želim ohranjati tudi v prihodnje, zato je moja koža štirikrat tedensko deležna globinskega čiščenja in luščenja," je za Stylist Magazine povedala 40-letna zvezdnica.

"Od svoje kozmetičarke sem dobila piling, ki nežno odstrani vse odmrle celice kože, potem pa se osredotočim na vlaženje," je razkrila svoj recept za lepo kožo in dodala, da za zavidljivo in sijočo polt priporoča oljčno olje. "Ko letim, se še dodatno posvetim negi svoje kože, v takšnih okoliščinah pa za osvežitev videza zelo pomaga že v vročo vodo namočena krpa v kombinaciji z organskim oljem."  

Gwyneth se zaveda, da je za sijočo in čvrsto kožo potrebno tudi telovaditi. "Zelo veliko telovadim, kar mi pomaga pri ohranjanju bolj mladostnega obraza, saj je koža s tem bolj prekrvavljena. Kardiovaje pa mi pomagajo tudi pri lajšanju stresa, ki bi v nasprotnem primeru pustil posledice na mojem obrazu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.