Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Hitro do svežega videza

S svežim videzom osvajajte podnevi in zvečer. (Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
Posnemanje svežega in naravnega videza zvezdnic še nikoli ni bilo tako preprosto. Poskusite.

Da bi dosegli bleščeč naravni videz, vrhunski vizažisti največ pozornosti posvečajo negi in predpripravi kože na ličenje. Dobra hidratacija kože je pomembna tako kot izbira kakovostnih negovalnih izdelkov. Vlažilne maske, serumi in kreme so torej predpogoj za bleščeč naravni videz.

Hitra osvežitev
Za hitro regeneracijo izčrpane in utrujene kože pripravite najljubši piling in ga sperite z nekaj pljuski hladne vode. Podočnjakov se znebite z dobro staro zvijačo – mrzlimi kavnimi žličkami, ki jih za nekaj trenutkov položite na otekel predel okoli oči.

Sijoča polt
Nadaljujte z obarvano vlažilno kremo, ki koži podari naraven videz in poskrbi za enakomerno sijočo polt. Po potrebi s korektorjem prekrijte drobne nepravilnosti, a pazite, da z nanosom ne boste pretiravali.

Nanos rdečila
Ključno dejanje pri naravnem ličenju je nanos bronzerja ali rdečila za lica. Za brezhiben nanos uporabite debel čopič z naravnimi ščetinami, ga le nežno potapkajte po rdečilu in tanko nanesite na ličnice – te poudarite glede na obliko obraza. Sijoč videz boste dosegli z bronzerjem v nežnem zlatem odtenku in z rdečilom v mareličnem ali nežno rožnatem odtenku.

Nežne ustnice
Na negovane ustnice nanesite le malo prozornega sijaja, poigrate pa se lahko tudi z nežnimi matiranimi odtenki breskve ali maline.

Izberite maskaro

Naravno ličenje močno poudarjenih oči ne potrebuje. Dovolj je že maskara, za še bolj sijoč videz pa lahko veke poudarite še z nežno črto, ki jo naredite kar s senčilom v naravnem, bisernem odtenku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.