Magazin > Lepota & telo
82 ogledov

Hlače za vse postave

Oprijete ali široke, letos boste zagotovo našli prave zase. (Foto: Imaxtree)
1/29
Žurnal24 main
Smernice na področju hlač ponujajo široko izbiro, vendar se vam prav lahko zgodi, da se v poplavi modelov izgubite. Ponujamo vam nekaj najbolj aktualnih.

Legice
Legice, nadgradnja pajkic, predstavljajo hiter recept za trendovski videz in so na voljo v mnogih dolžinah in iz najrazličnejših materialov, od mehkega bombaža do čipke. So najbolj vsestranske, saj jih lahko nosite same ali pa jih oblečete pod oblekico, kombinezon ali kratke hlače.

Tregice
Prav tako so legicam podobne nadvse ozke hlače iz džinsa, tvida in žameta, vse pa imajo tudi elastan. Dodelane so lahko z  zanimivimi dodatki zadrg, ki so lahko po celi dolžini zadaj, na straneh ali spredaj, in našitki na kolenih.

Haremske hlače
Nekateri široke hlače obožujejo, drugi jih sovražijo, nihče pa jim ne oporeka  udobnosti. Harem hlače, navdihnjene z orientalskimi dimijami, tradicionalnim oblačilom muslimank, so bile po celotni dolžini nog široke, na gležnju pa stisnjene s trakom ali elastiko. Novejše modne različice imajo značilno zelo spuščen srednji del hlač.

Klinaste hlače
Tudi klinaste hlače, ki na prvi pogled ne delajo ženski postavi prav nobene usluge, zadnji dve leti kraljujejo v smernicah. Zanje je značilen širši zgornji del, ki ni nujno spuščen, je pa obvezno vsaj malo naguban, in hlačnice, ki se proti gležnju zožijo. Lahko imajo visok ali pa srednje visok pas.

Kombinezoni
Široka izbira je zagotovo razlog, da so kombinezoni postali nepogrešljiv kos garderobe. V ponudbi različnih blagovnih znamk je mogoče najti od bombažnih in svilenih do takšnih iz džinsa. Zanimivi so predvsem raznoliki kroji, saj obsegajo zgornje dele na eno naramnico, široke rokave, prepletene naramnice ali pa so kar brez naramnic. Za vroče dni so primerni kratki s tankimi naramnicami ali brez njih. Prednost kombinezonov je, da z njimi lahko prikrijemo marsikatero napako.

Nekaj različnih si oglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.