Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

H&M navdušil z novo linijo oblačil

H&M
1/6
H&M
Na pariškem tednu mode se je predstavil tudi H&M, ki je navdušil z brezbrižnostjo 21. stoletja, v katerem se ženstveni slogi mešajo z moškimi.

H&M Studio je novo ime za H&M-ovo ključno sezonsko modno kolekcijo, s katero se je švedski modni gigant predstavil tudi na tednu mode v Parizu. Kolekcijo, ki bo od septembra na voljo tudi v 250 izbranih modnih prodajalnah H&M, je ustvarila posebna oblikovalska ekipa.

Oprijete obleke, drapirani zgornji deli, ki se nosijo pod moškimi suknjiči ter motorističnimi in letalskimi jaknami, napovedujejo udarno jesen, v kateri bodo meje med ženskim in moškim slogom skoraj zabrisane. Med tkaninami prevladujejo svila, gladek kašmir in žamet, plašču iz umetnega usnja pa dodajo teksturo detajli v obliki bleščic in vezenin s kamenčki.

Modno revijo sta si ogledali tudi Miranda Kerr in Jessica Alba, ki je po reviji povedala: "Obožujem H&M – res je razburljivo in zabavno biti tukaj. Pri oblačenju rada kombiniram različne stvari, zato obožujem nakupovanje v H&M, ker tam vedno najdem nekaj novega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.