Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

H&M z modo za kolesarje

H&M H&M
Od četrtka naprej je v H&M trgovinah na voljo kolesarska kolekcija Brick Lane Bikes. Vsa kos ima tehnične podrobnosti, potrebne za boljše kolesarjenje, obenem pa je narejen v vsestranskem slogu namenjenem mestnim kolesarjem in ga je mogoče nositi cel dan.

"H&M for Brick Lane Bikes združuje modo, funkcionalnost in kolesarsko dediščino. Vsi kosi so oblikovani tako, da jih je mogoče nositi na kolesu ali brez njega. Navdih črpajo iz živih barv in strokovnega znanja, zaradi katerih je znamka Brick Lane Bikes tako edinstvena. Veseli nas, da so prav vsak kos testirali po londonskih ulicah, tako da vemo, da kolekcija zares deluje," je povedal Petter Klusell, oblikovalec pri podjetju H&M.

"Ta kolekcija je ujela energijo in navdušenje podjetja skupaj z našim spoštovanjem do kolesarske tradicije. Všeč mi je, kako se tehnične podrobnosti zlijejo z videzom posameznega kosa, medtem ko barve obujajo kolesarsko dediščino. Komaj čakam, da vidim fante, kako se v teh oblačilih vozijo po ulicah vsega sveta," pa je povedala Feya Buchwald, ustanoviteljica podjetja Brick Lane Bikes.

Za popolno kolesarsko opravo je treba upoštevati vsako podrobnost. Zato je kolesarska jakna izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki diha, ima odprtine za zračenje pod rokavi in lepljene šive. Jakna ima podaljšan hrbtni del, hrbtni žep in naramnice v notranjosti, da jo je mogoče nositi kot nahrbtnik.

Kolekcijo zaokrožujejo kolesarske hlače, ki so podobne funkcionalnim hlačam. Hlačnice so ukrojene za rahlo pokrčena kolena, v koraku ojačane ter opremljene z odsevnimi trakovi na notranji strani, ki prispevajo k dodatni varnosti in vidnosti, ko so hlačnice zavihane. Na voljo so tudi kolesarske kratke hlače za toplejše vreme in črtasta kapa. V celotni kolekciji so uporabljeni materiali, kot so organski bombaž, recikliran poliester in reciklirana volna, zaradi katerih je kolekcija trajnostna ter hkrati funkcionalna in modna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.