Magazin > Lepota & telo
6063 ogledov

To znamenje je najbolj ljubosumno

ženska Shutterstock
Se prepoznate?

Ovni potrebujejo strast

Zaljubijo se lahko zelo hitro, intenzivno in z vsem srcem. Zveza z njimi je dinamična in strastna, njihova čustva so zelo močna – a le do tedaj, ko je med partnerjema prisotna strast. Ko ta izgine, se lahko začnejo ovni hitro dolgočasiti, zaradi česar partnerja pogosto zapustijo in začnejo iskati nekoga, ki jim bo spet spodnesel tla pod nogami. Še ena lastnost, ki njihovim partnerjem morda ni toliko všeč, je nepremišljenost – oven se rad prepira. A vseeno so tudi ovni zvesti – le takšnega partnerja morajo najti, ki jim predstavlja večni izziv.

Biki ne marajo zapuščati

Partnerja izberejo premišljeno, ne predajo se vsakomur, a ko nekoga spustijo čisto blizu, ga želijo obdržati za vedno. Velik pomen ima za bike tudi spolnost – če v zvezi niso zadovoljeni, se lahko zgodi, da jih strast pripelje do varanja. Seveda tega partnerju ne priznajo, prav tako ga zato ne zapustijo.

Dvojčki spodbujajo ljubosumje

Pripadniki tega nebesnega znamenja so po naravi zelo predani, a tudi neodločni. Ko začutijo, da je zveze konec, partnerja ne zapustijo, ampak začnejo igrati svojo igro ljubosumja, da bi jih ta zapustil. Spogledovanje vpričo partnerja z drugimi ni zanje v takšnih trenutkih nič nenavadnega.

Raki prisegajo na razmerje za zmeraj

Pri partnerju ne marajo ljubosumja in nezaupanja, čeprav se sami pogosto tako obnašajo, poleg tega so tudi zelo zahtevni, s čimer lahko partnerja odženejo od sebe. Prisegajo na dolga razmerja, pogosto se zgodi tudi, da za vedno ostanejo s prvim resnim partnerjem.

Levi se težko zaljubijo

Pri vstopu v zvezo so zelo previdni, tudi zaljubljajo se počasi. Ko jim to vendarle uspe, so zelo strastni, predani, tudi zasanjani. Za leve je značilno, da se vsega hitro naveličajo; ljubezen ni izjema. V zvezi povprečno ostanejo leto ali dve, za dlje časa jih lahko dobi le nekdo, ki mu bodo popolnoma zaupali in ki jih bo lahko vedno zabaval.

Device uživajo v osvajanju

Trdoglave device najbolj uživajo na začetku ljubezenske romance, v fazi osvajanja in spoznavanja, a so vseeno lahko tudi predane, zveste in pripravljene na dolgo razmerje. Prevar ne odpuščajo, tudi spolnost jim ne pomeni zelo veliko. Najbolje se počutijo v odnosu, ki jim ponuja čustveno in materialno stabilnost.

Tehtnicam pomembno prijateljstvo

So eden izmed najbolj predanih znamenj, njihova dolga ljubezenska razmerja se pogosto razvijejo iz dobrega prijateljstva. Vzpone in padce lahko v zvezi povzroča njihova neodločnost. Spolnost jim pomeni veliko, prav tako so predani tistim, ki podpirajo njihovo razmišljanje.

Škorpijoni pokajo od erotične energije

Škorpijoni so zelo privlačni in obdani z erotično energijo. So karizmatični, pa tudi ljubosumni, kar je najpogostejši razlog za razhod, njihovi partnerji pa se pogosto spopadajo z najrazličnejšimi izzivi. Privlačijo jih samozavestni ljudje, ki verjamejo sami vase.

Strelci so neodločni

Pogosto jim očitajo neodločnost na vseh področjih, tudi v ljubezni. Strelci lahko zelo hitro podvomijo o pravilnosti svoje ljubezenske odločitve, težko se vežejo, najlažje pa jih "ujamejo" tisti, ki jih najprej prepričajo s prijateljstvom in ki jim omogočajo tako želeno svobodo. Prevare so zanje nekaj povsem sprejemljivega, a le dokler so tisti, ki varajo, oni sami. Seveda tega partnerju ne bodo priznali nikoli.

Kozorogi pričakujejo predanost

Ljudje, rojeni v znamenju kozoroga, prisegajo na tradicionalne vrednote. Od svojega partnerja pričakujejo popolno predanost, prevare pa doživljajo kot izdajo – odpuščanja v tem primeru ne poznajo. Najlažje jih osvojite z dobrim seksom, pa tudi z željo po otrocih.

Vodnarji potrebujejo izzive

Ker so že po naravi nemirni, težko ostanejo z ljudmi, ki se jim ne zdijo dovolj zanimivi, in s tistimi, ki jim na katerikoli način ne predstavljajo dovolj izzivov. Raznolikost je zanje najljubša življenjska začimba, zato imajo v življenju navadno več partnerjev kot drugi. Seveda so lahko tudi zares zaljubijo in so partnerju predani, a vse do tedaj, dokler se jim v zvezi ni treba preveč prilagajati.

Ribe so zelo zaupljive

So romantični, radi sanjarijo, so predani in zelo zaupljivi, znajo pa biti tudi uporniški. Ko se odločijo za resno zvezo, se te držijo z obema rokama, iz nje pa izstopijo šele takrat, ko jim nakopičene frustracije ne pustijo več dihati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.