Magazin > Lepota & telo
85 ogledov

Igor in Mateja sta si dahnila "da!"

mateja ivanšek in igor vućanec
1/18
Anže Petkovšek
V Postojnski jami sta se na ganljivem obredu poročila zmagovalca našega nagradnega tekmovanja, Mateja in Igor.

Izjemno vreme je bilo kot nalašč za najlepši dan v življenju Mateje Ivanšek in Igorja Voćaneca. Na poročni slovesnosti v Postojnski jami sta si popoldan obljubila večno zvestobo. Nevesta je svojo obleko pred ženinom in svati skrivala do zadnjega trenutka, zato pa je bilo presenečenje kasneje toliko večje.

Med obredom, ki sta ga vodila matičarka in kot pooblaščenec postojnski župan Jernej Verbič sta brez oklevanja potrdila svoje dosedanjo zvezo in jo podkrepila s poročnima prstanoma.

Tako Igor kot Mateja sta sicer nestrpno pričakovala trenutek, ko si bosta obljubila zvestobo. Igor nam je med oblačenjem poročne obleke dejal, da je komaj čakal na dan, ko bo Mateja postala njegova žena, in da pravzaprav ne čuti prav nič živčnosti, temveč le pričakovanje. Podobne občutke je imela Mateja, ki se je za dlje časa predala veščim rokam frizerjev in maskerk, medtem ko so jo ji obleko pomagale oblačiti družice.

Za Žurnalova zaljubljenca dan D

Na naše nagradno tekmovanje Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami se je prijavilo skoraj 300 parov, po izboru komisije in SMS-glasovanju pa je velika nagrada šla v roke Mateji Ivanšek in Igorju Voćanecu. Kako poteka njun veliki dan, spremljamo tudi na naši spletni strani. Če vas zanima, kako bo videti naša nevesta in ali bo ženin ob pogledu nanjo potočil kakšno solzico, nas budno spremljajte.

Takoj po poroki na poročno potovanje

Žurnal je s pomočjo sponzorjev in izkušenega organizatorja porok Domna Voduška Missona poskrbel, da bo današnji dan zanju res najbolj romantičen dan v življenju. Njune predporočne priprave so se začele z izbiro poročnih prstanov. Te sta dobila pri Zlatarni Celje, popolno poročno obleko pa je nevesta našla v Mod`art Domžale. Za privlačne poročne tiskovine so poskrbeli v studiju Tinashe, nevestin šopek in namizne dekoracije so oblikovali v cvetličarni Emporia. Za dih jemajočo nevestino pričesko danes skrbi Mič Styling, za ličenje pa Max Factor.

Mladoporočenca in svate bodo pogostili v Jamskem dvorcu. Da bodo vsi prisotni za vedno ohranili spomine na najlepšo noč, bo poskrbel fotograf iz Foto Tatjana in video ekipa Ujemi trenutek, Multimedijska produkcija, za plesne korake in dober ritem pa je poskrbel Bolero, ki je mladoporočencema in pričam podaril plesni tečaj.

Zmagovalni par bo poroko okronal z nepozabnim poročnim potovanjem, ki si ga je lahko izbral pri Kompas svetovna križarjenja. Na potovanju bosta mladoporočenca dobro zavarovana, saj jima je Generali, diamantni pokrovitelj Žurnalove sanjske poroke v Postojnski jami, podaril celotno zavarovanje Generali TURIST. Zelo sta se razveselila tudi Mercatorjeve darilne kartice, na katero jima je Mercator naložil tri tisoč evrov, ter Medexovega paketa zdravja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.