Magazin > Lepota & telo
103 ogledov

Igračke za poletni seks

Bi se ljubili v bazenu? (Foto: Shutterstock)
1/18
Žurnal24 main
S pretresanjem že utečenega spolnega življenja in z odkrivanjem novih zanimivih lokacij za seks boste v razmerje vnesli nov val vznemirjenja in razgibanosti.

Vnesite svež veter med rjuhe
Eden od prvih znakov, da strastni plamen pojenja, je občutek samozadovoljstva s partnerjem, pravi dr. Barton Goldsmith, avtor knjige Čustveni fitnes za pare. Za obuditev strasti avtor predlaga spremembo rutine. Pozabite na udobnost postelje, saj spalnica v spolnost prinese rutino. Prebudite strast v drugih  kotičkih svojega doma.

Pogasite strast med milnimi mehurčki
Občutek drsenja, ki ga povzroča milnica, je že sam po sebi nabit z erotično energijo. Ta položaj je primeren za počasno gibanje. Svojega moškega polezite na hrbet. Sedite nanj in se z rokami oprimite banje, ki vam bo dajala oporo pri vodnem drsenju. Nad njegovim telesom se gibajte z gladino vode naprej in nazaj. Ker voda izniči gravitacijo, boste z vsako spremembo smeri občutili nov val zadovoljstva. Tudi čutni dražljaji s curkom vode so odličen stimulant.

Seks v kuhinji
Kuhinja je dobro založena s pripomočki za vzbujanje strasti. Med vročico dogajanja lahko preizkusite nešteto načinov za podžiganje strasti. Sedite na kuhinjski pult, razširite noge in dvignite kolena do višine prsi. Zvabite ga med svoje noge, obrnjenega proti vašemu obrazu. Za oporo se ga oklenite okrog ramen, on pa naj vas za dodaten užitek z rokami prime za zadnjico. Tako bosta najlažje uskladila gibanje in prilagajala želeno hitrost.

Napadite ga med nogometom

Med gledanjem nogometa na kavču ga presenetite z napadom. V evinem kostumu mu postrezite s hladnim pivom in prigrizki. Če boste začutili pozitivne vibracije, z njega odstranite nepotrebne navijaške pripomočke in mu sedite v naročje.  Počasi se nagnite nazaj, dokler ne boste na spodnjem delu hrbta začutili njegovih stegen. Boke prilagodite tako, da ga boste lahko jahali, on pa naj vam pomaga pri gibanju z držanjem za roke. Če se odločite za omenjeno strategijo, vzemite na znanje, da to ne bo ravno maratonski seks, prej kakšen hitrostni rekord, saj veste, nogomet je pa le nogomet.

Podrite pet tabujev:

Samozadovoljevanje.
Več ko ženska masturbira, bolj pozna svoje telo, in bolj ko pozna svoje telo, več seksa si želi. Upajte si in ga zapeljite s samozadovoljevanjem. Vroči pogledi na vaše pregreto telo se bodo za dolgo usidrali v njegovo domišljijo.

Erotični filmi. Vnaprej razjasnita, kaj vama je in kaj vama ni všeč. Pri gledanju potrebujete le daljinski upravljalnik, da lahko preskočite tiste dele, ki vas motijo, in slaboumne dialoge ali pa se večkrat vrnete na del, ki vas posebno vzburja.

Analni seks. Tako za ženske kot moške analni seks predstavlja svojevrsten tabu, toda lahko je vzburljivejši kot vaginalni. Je hudobnejši, bolj umazan, a dejstvo, da ga prakticirajo samo tisti najbolj vzdržljivi, željni avantur, je lahko še toliko bolj vznemirjajoče. Za začetek se prepustite dotikom, poljubom, igri s prsti …

Fetiš. Nekateri fetiši so manj opazni, drugi izrazitejši, imamo pa jih skorajda vsi. Fetiši seksu podarijo nekaj več in prinesejo dodaten spolni užitek. Seks je navsezadnje igra, v kateri so novosti in eksperimentiranje vedno dobrodošli.

Posnemite se. Mnogo žensk ima pred snemanjem predsodke, ker so slišale ogromno zgodbic o tem, da so takšni filmi prišli v roke nepravim ljudem. Po zaslugi digitalnih kamer je ta skrb zdaj popolnoma odveč. Vse posneto lahko zbrišete takoj, ko se filma nagledate. Skrite kamere so prepovedane!

Izdelke smo si spodili v Red Shopu. Novosti si oglejte v galeriji.

Članek je bil objavljen v Zame, brezplačni prilogi časnika Žurnal24, ki je izšla 2. julija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.