Magazin > Lepota & telo
59 ogledov

Igralka na rdeči preprogi prekršila pravilo

Hayden Panettiere
1/2
FameFlynet
Hayden Panettiere je po podelitvi nagrad zlati globusi naredila za zvezdnice nenavadno potezo. Kupila je obleko, v kateri se je pojavila na rdeči preprogi, in tako prekršila pravilo izposojevanja.

Da bi zvezdnice kupile obleko, v kateri se pojavijo na rdeči preprogi, je prej velika izjema kot pravilo, saj modni oblikovalci ter modne in draguljarske hiše svoje kreacije in nakit zvezdnicam le posojajo.

A igralka Hayden Panettiere se je v črno obleko z belim detajlom, ki nosi napis Tom Ford, zaljubila tako zelo, da jo je morala kupiti. "Njegovo obleko nosim prvič. V njej se počutim seksi, udobno in nosim toma forda. Še plastično vrečko bi oblekla, če bi jo oblikoval on," je igralka navdušeno povedala za E! News, za People Magazine pa je dodala, da je z oblikovalcem dobesedno obsedena in da je kar ponorela, ko je lahko oblekla njegovo obleko.

"To obleko sem kupila. Prav zares jo bom obdržala. Nenavaden občutek, ko veš, da ti nihče ne bo pozvonil na vrata in zahteval obleke nazaj. Kupiti takšno obleko je, kot bi kupil umetnino. Lahko jo bom obdržala za vedno," je še povedala zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.