Magazin > Lepota & telo
45 ogledov

Iz službe lepe na zabavo

ličenje Shutterstock
Za večerno eleganco spnite lase v figo, z bleščicami pričarajte slovesen videz, z rdečo šminko pa drznost.

Se iz službe odpravljate naravnost na praznično zabavo in ne veste, kako se na hitro urediti? Pred vami so nasveti, kako iz dnevnega videza hitro in preprosto pričarati večerno očarljivost.

Figa – prej ali potem

Večerno eleganco boste najhitreje dosegle, če si boste lase spele v figo ali gladek čop, svetuje vizažistka Bojana Zmazek. “Sicer pa si lahko že zjutraj spletete kito ali lase spnete v figo, tik pred odhodom na zabavo pa jo razpletete in ustvarite bujno valovito pričesko,” dodaja. Spuščene lase spnite stran od obraza in že ste pripravljene na večerno zabavo.

Črtalo ali ošiljen svinčnik

Črtalo za oči (eyeliner) je tisti lepotni pripomoček, s katerim lahko dosežete večno eleganco, pravi Zmazkova. Tistim manj veščim svetuje, da namesto črtala uporabite dobro ošiljen svinčnik in na zgornji veki z njim narišete črto. Ena od možnosti so tudi umetne trepalnice, ki bodo ustvarile zapeljiv in globok pogled. A Zmazkova opozarja, da je treba nanašanje teh povaditi že doma.

Naj se blešči

Slovesen učinek boste dosegle tudi z bleščečimi delci na vekah ali ličnicah,” še pravi sogovornica. Medtem pa bo šminka v močnih, izrazitejših tonih (rdeča ali rožnata) poskrbela za drugačen in drzen videz, dodaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.