Magazin > Lepota & telo
183 ogledov

Izberite frizuro glede na svoj astro znak

lasje Profimedias
Vas zanima, kakšna frizura bi vam glede na astrološki znak najbolj pristajala?

Oven

Ovni imajo ponavadi goste in močne lase, velikokrat jih krasijo tudi veliki kodri. Nasvet: naj bodo vaš glavni adut kodri, ki jih lahko negujete in iz njih naredite številne frizure.  

Bik

Praktični Biki ponavadi obožujejo tradicionalne ženstvene barve in frizure, ki so enostavne za vzdrževanje. Nasvet: Vsekakor pojasnite frizerju, kakšno frizuro si želite imeti, da dobite tako, ki vam bo dejansko odgovarjala.

Dvojčki

Dvojčki ponavadi obožujejo neobičajne frizure, ki jih pogosto menjujejo. Velikokrat radi prelistavajo modne revije in posnemajo stile slavnih oseb. Nasvet: To jesen se odločite za edinstveno barvo las, po kateri boste prepoznavni.

Rak

Rakice ljubijo preprost in ženstven stil. Ponavadi jih krasijo dolgi lasje, dobro pa jim stoji tudi konjski rep. Nasvet: Raki sicer nimate radi sprememb, kljub temu pa vam svetujemo, da poskusite še s kakšno drugo frizuro.

Lev

Leva tako kot Ovna ponavadi obdajajo gosti, neubogljivi in močni lasje. Nasvet: Svoje lase večkrat nagradite in obogatite z regeneratorjem. 

Devica

Perfekcionistične Device ponavadi prisegajo na konzervativne frizure. Prav zaradi tega razloga jim najbolj odgovarjajo frizure čistih linij in ravni lasje. Vsak lasek mora brez dvoma biti na svojem mestu! Nasvet: Držite se svojega stila in ne delajte velikih sprememb.

Tehtnica

Tehtnice ljubijo sofisticiran, eleganten in šik izgled frizur. Nasvet: čas je, da poskusite določene novosti in zamenjate svojo frizuro. Eksperimentirajte in uživajte v spremembi.

Škorpijon

Škorpijonke izžarevajo svojevrsten seksapil in ponavadi prisegajo na zelo ženstvene ali pa skrajno deške frizure. Nasvet: izberite proizvod s hranljivimi sestavinami, ki bodo omogočili sijoč izgled vaših las.  

Strelec

Strelcu najbolj odgovarja mladostna frizura. Nasvet: sprememba vam bo dobro dela.

Kozorog

Tako kot Devica, je tudi Kozorg perfekcionist, ki ljubi čiste linije in tradicionalne barve. Gre za izjemno tradicionalen znak, ki prisega na praktičnost. Nasvet: Sprememba in uživanje v tem, kar le-ta prinese.

Vodnar

Nepredvidljivi Vodnarji ljubijo svobodo in uživajo v preizkušanju novih trendov. Nasvet: Ni potrebno toliko sprememb, že tako ali tako izražate svojevrstno lepoto.

Ribi

Ribi si zelo želijo vklopiti v širšo družbo. Prisegajo na dolge lase in če po obisku frizerja sprememba ni taka kot bi si jo želele, so lahko zelo vznemirjene. Nasvet: naravno sušenje las.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.