Magazin > Lepota & telo
9 ogledov

Izberite pravi modrček

Zapeljiv dekolte je kombinacija matere narave, oblačila in spodnjega perila. (Fo Žurnal24 main
Pravilna izbira modrčka lahko polepša ali pokvari videz obleke in dekolteja.

Čeprav se ne vidi, odločilno vpliva na videz oblačil. Izognite se polomiji in izbiro modrčka prilagodite oprsju, izrezu in materialom.

Brez naramnic s podporo. Majčke brez naramnic zahtevajo modrček brez naramnic. Če imate obilnejše oprsje, ki mu taka vrsta modrčka ne da dovolj opore, raje izberite drug tip majice.

Nikar čipk pod svilo. Svila poudari vse, kar je pod njo, zato bodo čipke spodnjega perila kljub lepi obleki bodle v oči. Pod tkaninami, ki razkrivajo teksture pod njimi, oblecite gladek modrček s čim manj šivi, ki vas ne tišči.

Globlji izrez zahteva pomoč. Drznejši izrezi, ki razkrivajo malo več kože, bodo najlepši v kombinaciji z zmernim modrčkom push-up. Ne pretiravajte z učinkom dvigovanja, da ne bodo vaše prsi videti nenaravno.

Uskladite barve. Bela naramnica ali rob modrčka, ki pokuka izpod temne večerne obleke ali elegantne srajce, je hud modni prekršek. Uskladite barve spodnjega perila z barvami oblačil ali pa vsaj izberite perilo v barvi kože.

Črte za večje oprsje. Oprsje boste optično povečali, če oblečete oprijeta oblačila s horizontalnimi črtami in opaznimi vzorci v predelu prsi. Z navpičnimi črtami boste dosegli ravno nasprotno in zgornji del telesa zožili. Vzorci delajo čudeže, zato jih izkoristite v svoj prid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.