Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Je to naj poletna pričeska?

čop
1/2
Imaxtree
Med naj poletne pričeske uvrščamo visok čop, ki v kombinaciji z ruto in pentljo pusti šik športni vtis. Ste za?

Skrivnost popolnega gladkega čopa se skriva v krtačenju. Če krtače iz naravnih in gostih ščetin še nimate, si jo le priskrbite, saj boste z njo lase lažje počesali gladko ob lasišču. Lase krtačite toliko časa, dokler z gladkostjo niste zadovoljni, nato pa čop z malo elastiko spnite visoko na temenu. Za lepši videz iz čopa izberite tanjši pramen las, jih ovijte okoli elastike in na spodnjem delu skupaj z elastiko spnite z nevidno lasnico. Za piko na i in za popestritev športnega videza si okoli glave zavežite še trak ali ruto, za še večji sijaj pa na lase po vsej dolžini nanesite še razpršilo za sijaj. Za zgled naj vam bo ideja frizerjev iz modne revije Temperley London, na kateri so se manekenke po modni brvi sprehodile s prav takšnimi pričeskami.

Pričeska je odlična za popestritev poletnih dni, kombinirate pa jo lahko k prav vsem morskim, pa tudi k sproščenim ali šik mestnim kombinacijam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.