Magazin > Lepota & telo
101 ogledov

Je to res najboljši način hujšanja?

hujšanje
1/8
Shutterstock
Če želite izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, so skrbi o neuspehu odveč, pravi avtorica nove knjige o hujšanju. Vse, kar morate storiti je, da vsak dan jeste juho.

Fiona Krik, avtorica knjige "Soup can make you thin", trdi, da je pot do lepe postave več kot enostavna. Preprost recept naj bi se skrival v krožniku juhe.

"Vitki ljudje vedo, da jih lahko krožnik tople juhe nasiti, napolni z energijo in odvrne do želje po sladkem," pravi Krikova in dodaja, da lahko z deset dnevno dieto, med katero jeste le juhe, izgubite kar nekaj odvečnih kilogramov.

Ne le zeljno

Čeprav je do sedaj kot najboljša juha za hujšanje veljala zeljna juha, pa avtorica knjige poudarja, da ni bistveno, kakšno juho jeste. Dieta naj bi bila prav zaradi tega lažje izvedljiva in pestrejša.

Če se boste odločili zanjo, jušno dieto obarvajte z različnimi sestavinami, v juho pa dodajte tudi testenine in meso. Nekaj receptov poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.