Magazin > VIP
35 ogledov

Jen, kaj se je zgodilo?

Jennifer Aniston
1/4
FameFlynet
Igralka Jennifer Aniston je na nedavni premieri presenetila s sumljivimi belimi madeži na hrbtu.

Na premiero filma Call Me Crazy: A Five Film je Jennifer Aniston prišla v zapeljivih kratkih hlačah, ki so le še poudarile njeno seksi postavo, a ko se je igralka obrnila, so vsi pozabili na dolge in porjavele noge. Na njenem hrbtu je bilo namreč opaziti nepojasnjene bele madeže. Lepotni strokovnjaki so ob tem hitro razložili, da so to posledice tako imenovane terapije "cupping", ki je med zvezdnicami vse bolj priljubljena. 

Gre za starodavno azijsko terapijo s podtlakom, ki ga ustvarijo posebni kozarci, imenovani ventuze. Terapevt jih segreje in polaga na kožo stranke. Pri tem nastane podtlak, ki podkožje povleče v notranjost kozarca in na ta način spodbudi krvni pretok, zmanjša vplive stresa in bolečine.

Jennifer se je pred premiero očitno trudila skriti odtise, ki so jih pustile ventuze, a pri tem žal ni bila uspešna. Upamo, da se česa podobnega ne bo lotila tik pred poročnim dnevom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.