Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Kaj je lahko boljše od seksa?

oblačila Shutterstock
Čiščenje omare in metanje moških oblačil v smeti, pravijo ženske.

Britanska raziskava, v kateri je sodelovalo 2.000 odraslih, je pokazala, da radi shranjujemo oblačila, ki nas spominjajo na kaj lepega. S tem se strinja vsaj 33 odstotkov sodelujočih, 28 odstotkov Britancev pa v omari hrani oblačila in predmete, ki jih sicer ne bodo nikoli več uporabljali le zato, ker jih spominjajo na otroštvo.

Skoraj polovica sodelujočih naj bi sicer nepotrebne stvari shranjevala zaradi vrednosti, šest odstotkov pa zato, ker so jih dobili v dar.

Boljše od seksa

Kljub temu pa se Britanci počutijo odlično tudi, ko stara oblačilo zavržejo ali podarijo. Kar tretjina jih je priznala, da jim selekcija oblačil, ki jih ne nosijo, predstavlja olajšanje, 11 odstotkov žensk pa je priznalo, da je občutek čiščenja omare celo boljši od seksa. Ženske pa še raje kot svoja na skrivaj zavržejo oblačila partnerja. Tista, ki jim niso všeč, in tista, za katera mislijo, da partnerju ne pristojijo dobro. Teh je bilo v raziskavi 14 odstotkov.

Zdaj je pravi čas za čiščenje

In kdaj je najboljši čas za čiščenje omare? Kar 75 odstotkov se jih strinja, da spomladi, pa tudi po prekinitvi daljšega razmerja, jih dodaja 25 odstotkov. Za 15 odstotkov sodelujočih pa metanje oblačil bivšega partnerja v smeti pomeni sprostitev in sproščanje jeze, piše Daily Mail.

Komentarjev 1
  • allstarr111 20:48 04.marec 2013.

    Boljše od seksa je veliko seksa :)