Magazin > Lepota & telo
72 ogledov

Kaj je LSD, pa ni droga?

Mu ustreči, ker si on tega tako želi? Žurnal24 main
Gre za nov strokovni izraz 'low sexual desire', po slovensko šibka spolna sla. Stvar ni neresna, saj so raziskave pokazale, da se zaradi težav s spolno slo loči precej parov.

V postelji zavrnjeni moški namreč izgubi samospoštovanje, na drugi strani pa zavrnjena ženska sčasoma začne verjeti, da je partner ne ljubi več.

Statistika tako kaže, da več kot dve tretjini parov, ki niso zadovoljni s spolnim življenjem, svoje potrebe zadovolji s skokom čez plot. In prav zaradi bojazni pred prevaro marsikatera ženska privoli v seks "na silo". Samo zato, da poteši potrebo partnerja, sama pa se pri tem znajde v vlogi žrtve. Na dolgi rok se tako ravnanje, pravijo strokovnjaki, ne obrestuje, saj se v ženski podzavestno kuha zamera do moškega.

Strokovnjaki zato opozarjajo, da se je treba težave lotiti pri koreninah, torej zdravljenju šibke spolne sle. Za zdrav, trden in dolgotrajen zakon morata namreč oba partnerja čutiti poželenje.

Še zanimivost
Po raziskavah izdelovalca kondomov Durex največ seksajo Američani (132-krat na leto), drugi so Rusi (122-krat na leto), šele na tretjem mestu pa so tako opevani ljubimci Francozi (seksajo 121-krat na leto). Si mislite, kdo je na zadnjem mestu? Nihče drug kot deloholiki Japonci, ki se med posteljne rjuhe podajo le 37-krat na leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.