Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Kaj mora znati vsak sin

sin, oče, videoigrica, igranje Shutterstock
Vedno dvigni pokrov na WC školjki, bodi zvest in monogamen, ne jemlji drog, če kdaj zajokaš, ni nič narobe... in še in še. Obstajajo določena pravila, ki bi se jih moral držati vsak sin.

Spletna stran Scary Mommy, ki je bil sprva blog matere, je stran, ki na mesec beleži skoraj tri milijone obiskovalcev. Na njej se najdejo koristne informacije in nasveti, malce tudi duhoviti, predvsem pa nasveti in izkušnje staršev s celega sveta.

Vas zanima, kaj svetujejo staršem, ki imajo sina? Pa poglejmo:

Naučite jih, da pri uporabi stranišča dvigne pokrov školjke, je prvo pravilo, pri katerem je treba vztrajati. Bodite vztrajni, in ne mislite, da se bodo sčasoma tega naučili sami, se glasi nasvet.

Naj igrajo videoigrice. Tak način izražanja agresije je boljši, kot da koga ubijejo. Pri tem pa tudi trenirajo svoje roke, in morda bodo nekoč uspešni kirurgi.

Svojega sina naučite, da se pred drugimi ne praska po svojem mednožju. Moški to počnejo nezavedno, vsi mi pa se še kako zavedamo njihovega početja. Treba jih je naučiti, kaj delajo z rokami.

Sinove je treba naučiti, da so zvesti in monogamni. Ženske niso samo za seks in zabavo, temveč jih je treba spoštovati in ceniti. Sinu povejte, da je bila tudi njegova mama od nekoga dekle.

Ker se skoraj zagotovo ne bo igral s punčkami in dojenčki, naj vzame v roke kakšno poučno knjigo.

Sina naučite, da ni nič narobe, če joka, kadar res boli. "Dečki dandanes jokajo, ko izgubijo najljubšo igračko. Nekoč so jokali samo, če so videli kri. Bojim se za njihovo prihodnost," pravi mama.

Dajte mu lego kocke, vendar brez navodil. Naj bo kreativen. Spodbujajte ga, da uporabi prav vse kocke.

Še posebej je pomembno, da ga podučite o nevarnosti drog. Naj se mu zagabijo, da ne bo ničesar nikoli poskusil.

Naučite ga, kako se uporablja sesalec in kako pomiva posoda. Nekega dne vam bo zelo hvaležen. Poleg tega ni nič narobe, če se nauči likanja, da opere in obesi perilo in svoje stvari zloži v omaro. Nikoli se ne ve, kdaj mu bo vse to prišlo prav.

Obvezno ga naučite, kako se uporablja robček. Ni hujšega, kot videti moškega, ki si vrta po nosu.

Naučite ga, naj bo duhovit. Nič ni tako seksi kot duhovit moški, pa čeprav pri drugih lastnostnih ne blesti najbolje.

Če se želi obleči v roza obleko, mu to pustite. Naj jo nosi, če si to želi. Ob tem pa ne skrbite, mora najti svojo identiteto.

Vas zanima, česa se mora naučiti vaša hčerka? Spremljate nas naslednje dni!

Komentarjev 4
  • mph 11:38 12.april 2013.

    Hja, vem, da katolibani težko sprejemate spremembe po 2000 letih mraka, med drugim, da ženske ne spadajo samo za štedilnik, da lahko tudi kaj mož pomaga, da fant lahko tudi zajoče in obleče - o groza - roza, če mu ...prikaži več je všeč, ker je vas še bolj groza, kaj je lahko v ozadju, da mu je roza všeč ... :-)) ... ampak čas gre naprej in vas je že davno pohodil.

  • Zvonka Facija 09:15 20.marec 2013.

    Ja, pokrov školjke je ključnega pomena pri vzgoji sina. Bolano.

  • bla_blabla 22:02 19.marec 2013.

    Ohh kaki skupek idiotov je to skupaj spravo...vi ste pa se vecji idioti, ko o tem pisete!!!