Magazin > Lepota & telo
166 ogledov

Kaj o moških testisih razkrijejo roke?

spodnjice, moški Shutterstock
Velikost desne roke in dolžina prstanca naj bi razkrila pomembne podatke o tem, kakšne testise ima moški.

Nekateri ljudje druge ocenjujejo glede na stisk rok, a kot razkriva raziskava južnokorejskih znanstvenikov, bi morali moškim rokam posvetiti še več pozornosti. 

Dolžina kazalca na desni roki v primerjavi z dolžino prstanca naj bi pričala o velikosti moških testisov. Moški z večjimi testisi imajo daljši prstanec kot kazalec. Pretekle študije so pokazale, da velikost moških testisov sovpada s količino semenčec, ki jih moški proizvede. 

V študiji je sodelovali 172 moških, starih med 20 in 69 let, ki so bili hospitalizirani zaradi operacije na oddelku za urologijo v bolnišnici v Seulu. Študija ni pokazala nobene povezave med velikostjo testisov ter starostjo in višino moškega, medtem ko je teža posameznika imela rahel vpliv. 

Pretekla študija, ki so jo opravili na dunajski univerzi, je pokazala, da dolžina kazalca in prstanca tako pri ženskah kot moških nakazuje na to, kako privlačni se zdijo nasprotnemu spolu. Sodeč po ugotovitvah imajo ženske z daljšim kazalcem kot prstancem bolj simetričen in privlačen obraz. Pri moških je slika ravno obratna. Moški, ki imajo daljši prstanec kot kazalec, so ženskam veliko bolj privlačni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.