Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Kaj o vas pove kracanje?

Romantična duša. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ali tudi vi rišete razne stvari, medtem ko se pogovarjate po telefonu? Psihologi pravijo, da lahko na osnovi takšnih motivov izvemo marsikaj o svojem značaju.

Neprekinjene spiralne linije
Pogosto se vrtite v krogu. Nikamor ne hitite in ne marate hitrih začetkov in koncev. Za prijatelje izbirate pametne in malce skrivnostne osebe, ki so nagnjene k filozofiranju. Niste oseba z jasno vizijo o prihodnosti, ampak vse prepuščate naključju.

Cvetje, sonce
Polni ste optimizma, ki vam ga vsi zavidajo. Vedno ste dobro razpoloženi, to pa je tudi prvo, kar ostali opazijo pri vas. Tudi kadar se soočate s problemi, imate na obrazu nasmeh in znate resne stvari obrniti na šalo. Vedno ste pripravljeni pomagati, zato veljate v družbi za zelo zaželenega. Niste nagnjeni k sanjarjenju, ste pa velik estet.

Prepletene črtice
Malce ste vihravi. Radi rešujete težave takoj in ne želite z ničimer odlašati. Ste dober govornik, s čimer pritegnete pozornost družbe. Vaši možgani delujejo brezhibno, koncentracija pa je izjemna. Ne marate zmedenih sogovornikov, saj zlahka odkrijete vsako nelogičnost. Sumničavi ste, včasih brez razloga, zato se skušajte malce sprostiti, niso vsi vaši sovražniki.

Ribice, medvedki, mucke
V duši boste vedno ostali otrok. Nenehno iščete nežnost in vztrajno skušate v ljudeh najti tisto najboljše. Obožujete živali in ste odličen starš, saj imate pretanjen občutek za druge.

Prepletena srca
Ste velik romantik. Hitro se zaljubljate in se najbolje počutite z metuljčki v trebuhu. Ravno zaradi tega, ker se popolnoma predajate v ljubezni, pogosto sumite v čustva na drugi strani. Ste v nenehnem strahu, da vas partner nima več rad. Toda ne skrbite, če vas ne kliče vsaj pol tako pogosto kot vi njega, to pomeni, da je vse v redu. Pazite le, da ne boste pretiravali.

Križci
Ste vesele in lahkotne narave. Racionalni ste in ne marate, da vas vodijo čustva, ampak logika. Težave rešujete brez dvomov, krasi pa vas tudi pustolovski duh, zato obožujete eksotična potovanja.

Človečki
Uživate v življenju, imate pa tudi radi občutek varnosti. Bodite pozorni in opazili boste, da običajno rišete človečka vašega spola. Lahko je prisotnega dosti egoizma, ljubezen je za vas drugotnega pomena, radi pa imate športe s fizičnim stikom.

Geometrijske oblike
Če vas privlači geometrija, ste zelo pedantna oseba. Ne marate nerazjasnjenih odnosov z ljudmi in nikoli ne puščate stvari nedorečenih. Če se liki, ki jih rišete, medtem ko se pogovarjate po telefonu, prepletajo, to pomeni, da radi analizirate ljudi.

Pajkova mreža
Ste zelo rahločutna duša. Zelo ste potrpežljivi in polni razumevanja za vsakogar. Zmožni ste ure poslušati nekoga, do katerega vam niti ni veliko. Premorete zelo bogato domišljijo in od partnerja pričakujete absolutno pozornost. Rojeni ste za ukvarjanje z umetnostjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.