Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Kaj se podi po ženskih glavah?

Kaj se pa podi po vaši glavi? Žurnal24 main
Če ste v zgodnjih tridesetih opazili prve gube in sive lase, nikar ne skrbite, saj je to popolnoma normalen pojav. Vas zanima, zaradi česa se ženske najpogosteje vznemirjajo?

Ste vedeli, da povprečna ženska izgubi nedolžnost pri sedemnajstih, pri šestindvajsetih pa rodi prvega otroka? Odvečni kilogrami se na kritičnih mestih začnejo nabirati po petindvajsetem letu, večina žensk pa se počuti lepe po dvaintridesetem letu. Po statističnih raziskavah sodeč so to popolnoma normalne stvari, ki spremljajo žensko skozi 20., 30. in 40. leta. Naj vam vsakodnevne stvari ne povzročajo sivih las.

Brez skrbi si lahko privoščite:

Skok v zakonsko zvezo po tridesetem
Povprečna starost, pri kateri se ženske odločijo za vstop v zakonsko zvezo, je vsako leto višja. V zahodni Evropi so se ženske pred štiridesetimi leti poročale pri štiriindvajsetih, danes pet let pozneje.

Pogosto menjavanje službe
Tipična dekleta v razvitih evropskih državah svoja dvajseta leta preživijo v iskanju idealne zaposlitve. Ker odkrivajo, kaj jih zanima, lahko v obdobju od osemnajstega do tridesetega leta zamenjajo tudi deset različnih zaposlitev. Če vas delo, ki ga opravljate, ne veseli, poiščite zaposlitev, ki vas bo osrečevala.

Živeti pri starših
Ženske v povprečju živijo pri starših do 25. leta ali dlje. Največji dejavnik pri tej odločitvi so previsoke cene stanovanj.

Počutiti se mlade
Prav je, da se počutite mlade. Raziskave so pokazale, da se kar 66 odstotkov žensk, starejših od 35 let, počuti mlade in lepe.

Ljubiti staranje
Ženske zaradi sončenja, kajenja in alkohola prve gubice odkrijejo že v zgodnjih dvajsetih, medtem ko si prve sive lase izpulijo okoli tridesetega leta. Vznemirjanje vam bo število gubic in sivih las le povečalo, zato gubice raje ljubite in jih negujte.

Pridobiti kakšen kilogramček po petindvajsetem letu
Za pridobljene kilograme po petindvajsetem letu ni kriv metabolizem. Kilogrami, ki se nabirajo na problematičnih mestih, kot so stegna, zadnjica, boki in roke, se pojavijo zaradi premalo gibanja in preveč sedenja. Saj veste, kaj morate narediti, da bi to preprečili, kajne?

Glede na navedene statistike se imajo ženske s svojo starostjo raje, se počutijo bolj lepe in se zavedajo svojih odlik. Ženske pri tridesetih in štiridesetih so samozavestnejše, saj so pozorne na notranjo in ne na zunanjo lepoto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.