Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Kaj se zgodi, ko jo želimo odstraniti?

tetovaža MiniTattoos/Instagram
Številni zvezdniki in zvezdnice so se odločili za odstranitev svojih tetovaž, od Khloe Kardashian do Victorie Beckham in Eve Longorie, katere spodnji predel hrbta je krasil majhen črn križ.

Po izsledkih raziskav naj bi število tetovaž v zadnjih letih precej poskočilo – vsaj 20 odstotkov Američanov naj bi imelo vsaj eno tetovažo, pri čemer je bilo leta 2007 tetoviranih 13 odstotkov ljudi, poroča New York Post. Pri takem porastu priljubljenosti tetovaž pa seveda narašča tudi obup, ko se nekdo slednje na vsak način želi znebiti. 

Dr. Roy Geronemus, direktor Centra za lasersko in kožno kirurgijo v New Yorku, pojasnjuje, da v zgolj zadnjem letu zaznava 25 odstotno rast posameznikov, ki si želijo odstranitve svojih tetovaž. Pri tem poudarja: "Laserska tehnologija je uporabna od leta 1990, a je bil takrat celoten proces odstranjevanja veliko počasnejši. Veliko je bilo barv, ki jih nismo mogli učinkovito zdraviti, do približno dveh let nazaj.“ Odstranitev vas bo sicer stala med 200 in 500 dolarjev na seanso, odvisno seveda od velikosti dizajna.

Tako si je svojo tetovažo odstranila Khloe Kardashian. 

 

A video posted by Khloé (@khloekardashian) on Sep 4, 2015 at 9:30am PDT

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.