Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Kaj Sofío Vergara moti na sebi?

Sofia Vergara Profimedias
Ena izmed najlepših žensk na svetu, igralka Sofía Vergara, je razkrila trike za svojo lepoto, obenem pa nekaj svojih negotovosti.

Zvezdnica priljubljene serije Sodobna družina dobro ve, kaj ji pristaja, tako da vsem ženskam svetuje, naj najdejo kozmetične izdelke, ki jim najbolj ustrezajo, in jih tudi obdržijo. Sama že več let uporablja enak bronzer, svinčnik za obrvi in šminko za ustnice, rada pa eksperimentira pri izdelkih za lase, je izdala za revijo Allure.

Rjavolaska, ki se je začela ličiti pri rosnih 12 letih, je razkrila še, da so njeni najljubši izdelki lak za nohte svetlorožnate barve, izstopajoča šminka, maskara in korektor.

Ker pa je igralka naravna svetlolaska, ima največ težav s trepalnicami. "Moje trepalnice so popolnoma svetle in se na soncu sploh ne vidijo," je povedala in dodala, da zato uporablja temno maskaro, ki trepalnicam da volumen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.