Magazin > Lepota & telo
52 ogledov

Kaj torba pove o vas

Zivljenje 11.03.14,  torba, moda, foto: shutterstock Shutterstock
Najljubši ženski dodatek lahko razkrije tudi delček vaše osebnosti.

Poleg čevljev in dodatkov so torbice najljubši modni priboljšek žensk. Ne glede na to, ali so vam ljubše majhne, velike, športne, klasične ali elegantne, priznana ameriška strokovnjakinja za telesno govorico Patti Wood pravi, da način nošenja veliko pove o vaši osebnosti. Vsaka dama jo sicer nosi na svojevrsten način, Woodova pa je med različnimi načini potegnila ločnice in jih razdelila v pet najpogostejših.

Čez roko

Če torbico nosite čez roko, ste po mnenju strokovnjakinje samozavestni. Takšen način nošenja Woodova pripisuje močnim ženskam, ki svojo torbico častijo kot kolajno in jim je v velik ponos. Takšen način nošenja izraža potrebo po svobodi in neodvisnosti. Ženske, ki torbice nosijo s ponosom, pa so po navadi karizmatične, vedre in optimistične.

Čez eno ramo

Za tiste, ki vam torbica visi na dolgem pasu čez eno ramo, Woodova pravi, da nimate nadzora nad svojim življenjem. Če jo nosite tako, ste zelo čustveni, nihanje razpoloženja pa je pri vas pogost pojav.

Čez trup

"Ženske, ki nosijo torbo na dolgi naramnici čez trup, želijo zavestno prikriti svojo osebnost in postavo," pojasnjuje strokovnjakinja. Svojo osebnost želijo deliti samo z ljudmi, ki jim zaupajo, in ne kar z vsemi. Navzven kljub temu delujejo močno in samozavestno.

Več naenkrat

Večjo torbico imate obešeno čez ramo, eno manjšo pa držite v roki. Če se najdete v zgornjem opisu, ste po mnenju Woodove nesamozavestni. Pogosto ste utrujeni in izčrpani. Težave imate z zbranostjo in ste pogosto odsotni.

Pred seboj

Torbico sramežljivo držite pred seboj z obema rokama. To nakazuje na sramežljivo lastnico, ki pogosto živi v svojem svetu. Je romantična ter ceni lepoto in šarm, kar je vidno tudi na njenih čudovitih torbicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.