Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Kaj vse potrebujete za divjo zabavo na festivalih

ples zabava plaža Shutterstock
Ne glede na to, ali ste ljubitelj filma, glasbe ali umetnosti, začela se je sezona festivalov, na katere pa je dobro iti pripravljen.

Poletni meseci so polni raznoraznih dogodkov na prostem. Da bi bila zabava na njih kar se da prijetna in nepozabna, morda ni odveč, da si vnaprej zagotovite, da imate vse potrebno za dolge dni in še daljše noči.

Ljubitelji filmskih, glasbenih in plesnih festivalov se zagotovo vsako leto veselijo novih koncertov in filmov pod zvezdami, ena od pomembnih priprav pa so zagotovo oblačila. Neudobna obutev bo kmalu uničila plesne užitke, preozka obleka bo prav tako moteča, če bo pripekalo sonce in boste pozabili na klobuk in sončna očala, pa se vaša zabava lahko prav tako predčasno konča.

Kombinacija za vsak dan

Najboljša stvar poletnih festivalov je prav ta, da se lahko brez slabe vesti in pomislekov zabava cel dan in pozno v noč. Če boste sledili najnovejšim trendom in se oblekli po zadnji modi, boste skoraj zagotovo priča neprijetnostim. Modni strokovnjaki priporočajo preprosto kombinacijo, ki bi jo oblekli vsak dan – superge ali zaprte poletne čevlje (da si zavarujete prste), kratke hlače in majica, ali pa lahka poletna oblekica je dejansko vse, kar potrebujete. Na omenjene dogodke ne nosite veliko osebnih stvari, temveč le tisto, kar je nujno (denar, kakšen dokument, telefon, ključi in podobno, vse to pa imejte ves čas pri sebi).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.