Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Kaj za leto 2015 načrtujejo lepotni kirurgi

obraz Shutterstock
V Hollywoodu se govori od dveh novih operacijah, ki naj bi zaznamovali prihodnje leto.

W Magazin je zbral nekaj lepotnih trendov, ki naj bi zaznamovali leto 2015. Če gre verjeti njihovim poznavalcem, bodo lepotni kirurgi imeli prihodnje leto polne roke dela s transplantacijami trepalnic, ki stanejo slabih 5000 evrov. Kot jim je razložil dr. Alan Bauman, gre za zelo zapleten poseg, pri katerem moškim in ženskam iz zatilja odvzamejo lasne mešičke in jih presadijo na veke. Operacija je bila sprva namenjena le žrtvam požarov, sedaj pa jih opravljajo predvsem v lepotne namene. Pozor: ker lasje tudi na vekah normalno rastejo, je treba kdaj pa kdaj poprijeti za škarje in si trepalnice skrajšati. 

Govori pa se še o enem zelo obetavnem trendu – počitniškem oprsju. Newyorški kirurg Norman Rowe se je posvetil razvoju tehnike, s katero bi lahko prsi pacientke na zelo enostaven način "napumpal“. Poseg bi bil primeren za ženske, ki si ne želijo umetnih prsi, a bi jim polnejši dekolte kdaj pa kdaj le prišel prav. Rowe pravi, da bo s posegi, pri katerih bo ženskam v prsi vbrizgal tekočino, začel že sredi prihodnjega leta. Učinek naj bi bil viden tri tedne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.