Magazin > Lepota & telo
67 ogledov

Kako narediti Chanelovo manikiro?

Chanel
1/2
Youtube
Z nekaj vaje imate lahko tudi vi nohte s pečatom modnih oblikovalcev.

Pentlje, kristalčki, vzorci in mešanje barv na nohtih bodo v toplejših mesecih znova hit. Modni veljaki so se letos navdušili nad barvami, vzorci in različnimi potiski. Če prisegate na mnenje oblikovalcev, pa si lahko omislite nohte, ki vas bodo spominjali na vam najljubšega. Preverite naše namige za Chanelove in Jacobsove nohte.

Chanelovi nohti

Najprej na nohte nanesite podlak. Nato jih polakirajte s prozornim lakom. Ko se ta posuši, nohta na palcu in sredincu polakirajte z belo barvo, preostale pa s črno. S tankim čopičem na noht na palcu narišite črno mrežo, na tistega na mezincu pa belo. Noht na kazalcu okrasite z različnimi črtami. Da bodo nohti še prepričljivejši, si za tistega na prstancu omislite nalepko za nohte z znakom modnega oblikovalca. Dobite jih v bolje založenih drogerijah. Noht na sredincu do polovice polakirajte s srebrnim lakom, s čopičem naredite nekaj neenakomernih potegov, na konico pa nanesite bleščice.

Zaljubljeni v Jacobsa

Prvi korak do popolne manikire Marca Jacobsa je temeljit nanos podlaka, ki bo zaščitil nohte. Ko se zaščitni sloj posuši, na noht na sredincu nanesite zlat lak, preostale nohte pa polakirajte s svetlo rožnatim lakom ali lakom peščene barve. Ko se posuši, s tankim čopičem na nohte narišite cvetlice, na sredino vsake pa prilepite kristalčke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.