Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Kako nositi minitorbico?

Pull & Bear, 19,99 EUR
1/5
Pull & Bear
Torbica, ki jo primete v roko, naj postane vaša najljubša dnevna ali večerna modna spremljevalka.

Pravilo, da so minitorbice namenjene le večernim dogodkom in zabavam, ne drži več. Zelo modni boste, če boste opazno različico v rokah ali pod ramo držali tudi na poti v službo.

Čez dan izberite večjo

Da bi vanjo spravili vse, kar potrebujete, za dnevne priložnosti izberite nekoliko večjo torbico. Če prisegate na klasiko, se odločite za pisemsko obliko, zelo moden videz pa boste ustvarili s kvadratno ali ovalno obliko. Tiste, ki prisegate na enobarvne kombinacije, videz nadgradite z živahnejšo torbico, lahko tudi takšno z živalskim vzorcem. Manj pogumne izberite enobarvno različico, ki pa naj ne bo dolgočasna. Všeč so nam takšne, ki prepričajo z diskretnimi detajli. Torbica s paščkom, ki igrivo visi z zapestja, ali pa takšna, ki prepriča s sponko, bo še tako preprostemu videzu dodala piko na i.

Opazna za na zabavo

Bi pozornost namesto z nakitom pritegnili s torbico? Zakaj pa ne! Uspelo vam bo z mini črno torbico, polno zlatih dodatkov, ali pa s takšno, posuto z bleščicami. Pašček, ki spominja na verigo, ni prepovedan, ampak za zabavo več kot dobrodošel, pri kombiniranju takšne torbice bodite pozorni tudi na preostale modne dodatke. Če je torbica zelo vpadljiva, naj bo nakit diskreten. Med najmodnejše minitorbice se uvrščajo takšne, ki z verižicami in sponkami ustvarijo šik rokerski videz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.