Magazin > Lepota & telo
55 ogledov

Kako obnoviti omaro brez zapravljanja

obleke garderoba ženska Shutterstock
Praznikov je konec, kar za večino pomeni prazno denarnico in začetek razprodaj prav nič ne pripomore k varčevanju. A z nekaj nasveti vam ne bo treba zapraviti niti centa.

Čeprav so se danes uradno začele razprodaje in večina žensk že komaj čaka, da napade svoje najljubše trgovine, bi se letos temu lahko elegantno izognile. Zakaj? Priznajte si, da pravzaprav ne potrebujete novih kosov, saj jih je vaša omara že polna.

Namesto tega se raje poglobite v to, na kakšne (nove) načine bi lahko še nosile svoja oblačila. Verjemite, kombinacij je več, kot si mislite. In ko jih boste oblekle, bo vznemirjenje enako tistemu, ki ga dobite, ko kupite nov kos, le da vaša denarnica ne bo trpela!

Zamenjajte gumbe na plašču. Zakaj bi kupovale nov plašč, če imate v omari vsaj enega, ki mu še niste dale prave priložnosti? Če se vam zdi, da mu nekaj manjka, mu preprosto zamenjajte gumbe, in takoj bo videti kot nov. Predlagamo bronaste ali zlate gumbe, ki bodo dodali učinek elegance.

Oblecite prevelik pulover čez elegantno opravo. Udoben pleten pulover bo dodal "kul" učinek vaši opravi.

Kupite poceni rdeče rokavice (na razprodaji). To naj bo edina stvar, po katero se odpravite na razprodaje. Zimski modni dodatki so namreč precej znižani in lepe rdeče rokavice, ki jih boste nosili še leta, boste našli po zelo sprejemljivi ceni.

Poigrajte se z barvitimi nogavicami. Zavihajte kavbojke in opravo popestrite z opaznimi nogavicami.

Poskusite odbit odtenek šminke. Nihče ne bo opazil, če kdaj oblečete isto opravo kot dan prej, če se boste opogumile in si ustnice namazale s šminko v močnem rožnatem odtenku.

Obleki dodajte tanek pas. S tem boste takoj videti elegantnejše pa tudi vitkejše. Vendar pazite, da pas ne bo preširok in prekičast, sicer lahko uničite svoj trud.

Obujte petke k opravi, h kateri bi sicer obuli superge (in obratno). Končni učinek vas bo presenetil, a vsekakor bo lepo popestril vaš slog!

Priskrbite si nagajiv obroč za lase. Še tako dolgočasna oprava bo postala zabavna, če si boste na glavo nadele zanimiv obroč za lase.

Nadenite si več ogrlic. Navadno majico nadgradite tako, da si okoli vratu nadenete ne samo eno ogrlico, ampak več teh. Preprost trik, ki bo vaši opravi dal veliko.

Popestrite si dan z barvitimi najlonkami. Zakaj bi nosile le črne in kožne, če so barvite najlonke zabavnejše?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.