Magazin > Lepota & telo
149 ogledov

Kako osrečiti svojega dragega

ženska moški veselje sreča postelja zveza Shutterstock
Moški niso tako zakomplicirani kot misli večina žensk, zato ni potrebno veliko, da jih osrečite.

No, tako vsaj trdi Robert Manni, avtor knjige The Guys' Guy's Guide to Love, ki je ženskam predstavil pet preprostih načinov, kako osrečiti svojega moškega.

Hrana in pijača

Bodite pozorne na to, kakšna hrana mu je všeč, ter kaj najraje pije. Večina moških ni izbirčna, a vseeno je dobro, da veste, kaj mu gre najbolj v slast. Presenetite ga in mu pripravite njegovo najljubšo jed in trud se vam bo zagotovo poplačal.

Čisto stanovanje

Nedavna raziskava britanskega podjetja Ergoflex, ki prodaja vzmetnice, je pokazala, da samski moški posteljnino menjajo približno štirikrat na leto. Precej nehigiensko, kar je sicer povsem običajno za večino moških. A to še ne pomeni, da ne bodo veseli vaše pomoči pri pospravljanju in čiščenju stanovanja. Ko ga ne bo doma, mu zamenjajte posteljnino, očistite kopalnico ali pobrišite prah.

Fantastičen seks

Ja, tudi to je odličen način, kako osrečiti svojega moškega in morda celo eden najboljših, če veste, kaj ga povsem obnori. Presenetite ga še z zapeljivim perilom in uspeh bo zagotovljen.

Previdno z njegovo družino in prijatelji

Če jih še ne poznate dobro, si pri spoznavanju njegove družine in prijateljev vzemite čas. Počasi spoznavajte, kaj jim je všeč in kaj imate skupnega. Ne hitite, saj lahko dajete vtis vsiljivosti, dajte času in čas in kmalu bodo spoznali, da ste res kul oseba. In še pomembneje, s tem boste tudi njemu všeč le še bolj.

Verjemite v njega

Večino moških vodi njihov ego, a še vedno si ob sebi želijo nekoga, ki verjame vanje in spodbuja njihove sanje. Dajte mu vedeti, da mu stojite ob strani in da bi mu radi pomagali na poti do njegovih sanj. Če pa vam ni toliko do tega, potem vam najbrž ni niti do njega. Vprašajte se.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.