Magazin > Lepota & telo
131 ogledov

Kako osvojiti hudo mačko

zmenek, osvajanje Shutterstock
Si že dlje ogledujete privlačno žensko, za katero potiho veste, da je ne boste mogli nikoli osvojiti? Ponujamo štiri nasvete, kako jo lahko očarate.

Skrivnost je v samozavesti in komplimentih, pravi Barton Goldsmith, avtor knjige 100 načinov za večjo samozavest.

Napihnite se

Živčni ste, ker mislite, da na vas vidi napake. Videla jih bo le, če jih ji boste pokazali. Preden k njej pristopite, si vzemite minuto ali dve za večjo samozavest. Spomnite se, zakaj zažigate, in si nato vse vizualizirajte. Ali imate odličen smisel za humor? Predstavljajte si, da ste jo z njim spravili v smeh, in ta sposobnost bo verjetno ključna. Imate neverjetno modre oči? Poskrbite, da bo globoko zrla vanje.

Spontano v pogovor

Počakajte na trenutek, ko boste lahko z njo govorili na štiri oči. Pazite, da je ne boste pri čem zmotili ali presenetili, sicer si bo nadela obrambno držo. Pogovor lahko začnete z vljudnim 'oprosti', namesto z vsiljivim 'živjo' ali 'kako si?' Pri pogovoru imejte roke pri sebi, rame pa vzravnane, kar velja za nevsiljivo držo.

Recite nekaj lepega

Lepa ženska je slišala že veliko lepih komplimentov, zato boste morali reči nekaj zelo izvirnega. Namesto komplimenta o njeni brezhibni postavi, lepih očeh in laseh, jo raje vprašajte, kje je kupila zanimivo zapestnico ali odbito majico. Pogovor se bo z nje tako preusmeril drugam, kar pa ji bo bolj všeč. Njen odgovor pa bo zagotovo priložnost za še več tem, o katerih se lahko pogovarjata.

Pa še pika na i

Ker ste si ji prvi približali, je vaša dolžnost tudi ta, da ji prvi ponudite svojo številno telefona. Vprašanje, 'ali si na Facebooku', jo bo pregnalo. Dajte ji razlog, da vas bo sama kontaktirala. Rečete lahko na primer nekaj podobnega: "Če si res želiš videti ta film, se lahko slišiva prihodnji teden." S tem ji boste dali vedeti, da se zanjo zanimate, obenem pa ne boste vsiljivi, ampak izpadli samozavestno in prijazno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.