Magazin > Lepota & telo
48 ogledov

Kako se obleči kot navijačica EuroBasketa

Nina Šušnjara
1/19
Osebni arhiv
Košarkarska evforija se bliža vrhuncu, zato je edino prav, da z našimi fanti diha tudi vaša garderoba! Z oblikovalko in stilistko Nino Šušnjara smo poiskali nekaj modnih kosov, s katerimi boste ujele pravi navijaški duh.

"Za ogled tekem svetujem predvsem že znan športno-chic videz. Trenutno je tudi v trgovinah veliko oblekic in majic, ki spominjajo na športne drese. Tak dres bi sama kombinirala z gleżnjarji z visokimi petami, še bolje pa je, če imajo taki gležnjarji tudi vezalke," pravi Nina in razlaga, da so pri takšnem slogu zelo dobrodošla nasprotja. "Odlično utegne delovati tudi kakšna zanimivo krojena obleka iz trenirkastega sivega materiala. Če je obleka privlačna že sama po sebi, se ne bati obuti v superge," opogumlja oblikovalka.

Bodite drzne

Za te tedne predlaga tudi malce preveliko jopo s kapuco, ki jo je tudi sicer dobro imeti v omari. Nina pa jo tokrat vidi kar v družbi bele svilene oblekice. "Zraven pa še črna usnjena jakna z zavihanimi rokavi in pa rdeči salonarji. Po želji dodajte črno kapo s šiltom ali črno volneno kapo in pripravljene ste za ogled športne tekme v centru ob pijači."

Nekaj podobnih kosov smo zbrali v zgornji galeriji. Z malo domišljije in poguma se boste prelevile v pravo zapeljivko, pa čeprav ste na športnem dogodku ali v sproščeni navijaški družbi pred TV-sprejemnikom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.